BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 2, 2012


assalam..maaf sgt2 lama tak update blog..bz sangat2..ok..kat sini saya masukkan gambar2 tempahan ea..ade lg nnti sy update ea..sayang semua.. :).. untuk gambar yg lg bnyk..boleh pegi ke fb saya https://www.facebook.com/dieha.mie  ..ni kek butterscotch

lapis cheezy

Blackforest in cup

Cheese tart ( hantaran )

Cheese tart ( perasa blueberry,strawberry, oren,coklat n oreo )
 
 

Kek coklat

Bun Kosong

Mix bun
 

Coklat box S with praline

Coklat oreo
Posted by Picasa

Thursday, October 4, 2012


Assalam semua..maaf sekali lagi..lama tk update blog...bz sikit... ni kek red velvet.. kek ni mmg sedap tambahan lg cream cheese dia.. tak caya cuba la order..ehhee.. Insyaallah pelbagai tart akan masuk nanti..apapun layan gambar2 ni dulu ea..
 

Mini pizza roti 80 biji..diorder dari pn.norliza sempena hari kanak2

mini muffin..diorder dari pn julia sebanyak 50 biji..

order ni dari pn jurina..1000 biji muffin mix flavour..sempena majlis perkahwinan anak buah nye..sorry hanya ini yg sempat di ambil gambar..

Order dari Pn Sha..300 batang lolichoc...memilih tema oren.. 

Kek Coklat moist..aku buat masa majlis rumah terbuka kakak ku..
Posted by Picasa

Thursday, September 13, 2012


Assalam semua...ni yg sempat sy masuk kan..order dari En. Akmal..1000 biji Muffin pelbagai perasa untuk majlis perkahwinannya.. Selamat Pengantin Baru saya ucapkan kepada pasangan mempelai..ade lagi gambar ea..tungguuu..hehehee
 
 
Posted by Picasa

Wednesday, September 12, 2012


assalam semua..ni produk baru dari saya..sorry ni sempat yg di masuk..bz sgt2..ok..ni kek coklat ea..rose n deko semua dari coklat tau..

cupcake

muffin blueberry
Posted by Picasa

Tuesday, June 12, 2012

 Assalam Semua.. lama tak upload blog...bz sikit..lps ni sibuk lak dengan tempahan kuih raya..jika berminat dengan kuih raya saya..email saya ea..ok kek ni order dari Pn. Arni..sempena birthday suami tercinta..
 Order dari Pn. melur..sempena majlis perkahwinan anaknya..
 Kek ni saja aku buat untuk kakak ku fazila..sempena kelahiran anak ke 3 nya....
 Order dari Pn. Roslina...
 Kek untuk suami ku yg tercinta..maaf ea..deko baru nak belajar..hehehhee
Ni pulak aku buat sempena hari ulangtahun perkawinan ku yang ke 2.. layannn

Monday, June 11, 2012

Order Dari Pn Ida..300 lolichoc dan 100 box 2 cavity choc praline..

 Dalam box
Choc box budget

 
 
Posted by Picasa

 
 
 
 
 
 
Posted by Picasa